Doe mee in de voorstelling!

Hou je van theater, muziek of dans? Of van al deze disciplines? Geef je dan nu op voor de audities! De audities vinden plaats op zondag 10 maart 2019 in Café Homan in Eext. Je kunt je hiervoor aanmelden door een mail te sturen naar patijn@cheext.nl. Ervaring in de paardensport is niet noodzakelijk, maar natuurlijk wél heel handig…

INDIVIDUELE AANMELDING:
Wat willen we graag van je weten?
– Je naam, adres, telefoonnummer, mailadres en ervaring.
– Wat wil je graag doen; zang, dans, acteren? (meerdere antwoorden mogelijk)
– Je voorkeur voor een tijdstip op 10 maart.

Wat willen we graag dat je voorbereidt?
– Voor zang: Een fragment van ongeveer 1 minuut van een nummer naar eigen keuze, graag van tevoren doorgeven welk nummer je gaat zingen.
– Voor acteren: Een monoloog van maximaal 30 seconden.
– Voor dans: Een kort stukje choreografie; muziek meenemen of van tevoren doorgeven.

Na je aanmelding (maar uiterlijk 1 week voor de auditie) hoor je van ons hoe laat je verwacht wordt.

GROEPSAANMELDINGEN:
Het is ook mogelijk om als dansgroep, koor of toneelgezelschap mee te doen. Neem hiervoor contact op met Miranda Bolhuis, via mailadres miranda@volhuis.nl.

ACHTER DE SCHERMEN:
Werk je liever achter de schermen? Kun je bijvoorbeeld goed overweg met een naaimachine, boormachine of ben je een kei in het smeren van broodjes? Stuur ook dan een mail naar patijn@cheext.nl met daarin wat je graag zou willen doen.

INFORMATIEAVOND:
Wil je voordat je je aanmeldt eerst wat meer weten? Kom dan naar de informatieavond op dinsdag 5 maart 2019, eveneens in Café Homan in Eext. De avond begint om 19:30 uur.

Aanmelden

BERICHT VERZONDEN!