BOTER | maakt bijzonder
BOTER | maakt bijzonder

BOTER maakt indrukwekkende beursstands, zet ideeën en concepten om in fraaie producten en maakt prachtige, sfeervolle interieurs voor bedrijven en winkels. Dat doen we met liefde, gezond verstand en vakmanschap.

Bijzonder

Bijzonder is een bijvoeglijk naamwoord. Bijzonder betekent ‘afwijkend van het gewone’, ‘zeer groot’ en ‘in hoge mate’. We gebruiken het woord graag, omdat we elke dag iets bijzonders realiseren. BOTER máákt bijzonder. Het team van BOTER bestaat uit creatieve aanpakkers. Mannen en vrouwen die graag de mouwen opstropen en de schouders eronder zetten. Als klanten zeggen dat we iets bijzonders hebben gemaakt, zijn we trots. We genieten van het succes van onze klanten.

Historie

BOTER is een familiebedrijf en opgericht in 1974. BOTER bestaat meer dan 40 jaar. Een eeuwigheid in de wereld van marketeers en reclamemakers. Hoe dat kan? We werken elke dag aan bijzondere projecten. We werken samen. Met elkaar en met onze klanten. Op basis van eerlijkheid en vertrouwen. Met een nuchtere kijk en een creatieve blik. Van een stille wens tot een groots idee: BOTER maakt bijzonder.

Kennismaken

Wilt u graag persoonlijk kennismaken en horen wat BOTER voor u kan betekenen? Neem dan contact op voor een afspraak.