Patijn's paarden revue

Spectaculair paardentheater - 5 juni 2019 20:30 uur

“Patijn’s paarden revue” is een spetterende, verrassende show waarin het paard en de geschiedenis van het Concours Hippique Eext centraal staan. Tal van showelementen uit de paardensport worden afgewisseld met dans, muziek en theater. Van de oprichting in 1927 tot de gedwongen stop in de oorlogsjaren, van de ponyclub tot de MKZ-problematiek, het komt allemaal voorbij.

“Patijn’s paarden revue” gaat over verbinding, over samenzijn, over samenwerken en saamhorigheid. Verbinding onderling, in een organisatie die al zo lang bestaat en zo verankerd is in de samenleving. Verbinding met de regio, door medewerking van diverse maneges en paardensportverenigingen en –liefhebbers en andere verenigingen zoals toneel, muziek, dans, etc. Verbinding met Drenthe, waar cultuur én paardensport bruist als nooit tevoren. Verbinding met heel Noord-Nederland, want sinds jaar en dag komt het concourspubliek van heinde en verre.

“Patijn’s paarden revue” is een spectaculaire avond voor iedereen, niet alleen voor liefhebbers van de paardensport. De verbinding tussen cultuur en paardensport, tussen professionals en amateurs levert een show op met voor ieder wat wils.

In deze spectaculaire revue zien we bekende (zoals Trick riding team “The Future Guys”, Fam. Chardon) en onbekende beoefenaars van de paardensport samen met bekende (zoals Albert Secuur, Miranda Bolhuis, Martijje Lubbers) en onbekende acteurs, musici en dansers samen in één show.

 

Tickets

VIP Arrangement (aanvang 18:30 uur)
€95
Zit plek in het middenvak
Welkomstdrankje
3 gangen diner-buffet
Pauze snack in de VIP lounge
Onbeperkt drinken tot 1 uur na de voorstelling
Goodiebag + stoelkussen
Premium ticket (aanvang 20:30 uur)
€ 26,50
Zit plek in het middenvak
incl. pauzedrankje
Optioneel buffet (€24,50 p.p)
 
 
 
1ste rang ticket (aanvang 20:30 uur)
€ 22,50
Zit plek in 1 van de zijvakken
incl. pauzedrankje
Optioneel buffet (€24,50 p.p)
 
 
 

Met medewerking van o.a.

The Future Guys

Het team bestaat uit een groep van zes jongelui die op speciaal daarvoor getrainde westernpaarden in een spectaculair en razendsnel tempo de meest adembenemende stunts uithalen. Sommige gevaarlijke stunts laten u het lef van de ruiter en het vertrouwen tussen ruiter en paard zien.

IJsbrand Chardon

IJsbrand Chardon is een Nederlands menner. Hij behoort al jarenlang tot de wereldtop bij het vierspanrijden. Al bij zijn eerste wereldkampioenschap won hij een gouden medaille. Hij heeft een imposante verzameling eremetaal binnen gehaalt, waarin de kleur goud overheerst.

Martijje Lubbers

Martijje Lubbers is een Nederlandse jazzzangeres, componist en tekstschrijfster. Ze is geboren en getogen in Grolloo, Drenthe, en treedt op onder de naam Martijje. Ze volgde de zangstudie aan het conservatorium te Groningen.

Albert Secuur

Een Groninger in hart en nieren die na vele omzwervingen zijn bestemming heeft gevonden in het theater – en zich daar als een vis in het water voelt. Als acteur, regisseur, muzikant en ontwerper van licht en decors wil hij de wereld een beetje mooier en begrijpelijker maken.

Miranda Bolhuis

Miranda Bolhuis uit Groningen studeerde Kunst en Kunstbeleid, richting theaterwetenschappen en is al van kinds af aan gefascineerd door allerlei vormen van podiumkunsten. Ze is een perfecte presentatrice en gespreksleidster voor elke gelegenheid. Door haar veelzijdigheid en theatrale capaciteiten weet zij in elke bijeenkomst de vaart erin te houden.