Cast

Nick

Nick Kamerling - Patijn

Nick heeft zich goed op de markt weten te zetten als acteur, theatermaker en presentator. Al vanaf jonge leeftijd zat Nick op Vooropleiding Theater de Noorderlingen en sindsdien heeft hij nooit meer het podium verlaten.

OG3NE

OG3NE

OG3NE zijn de 3 zeer getalenteerde zussen & zangeressen Lisa, Amy & Shelley. Winnaars van The Voice of Holland 2014 en de Nederlandse inzending voor het Eurovisie Songfestival 2017.

francis van broekhuizen

Francis van Broekhuizen

Francis is een van de meest veelzijdige sopranen van Nederland die haar overtuigend zangtalent combineert met een unieke en ontwapenende podiumpersoonlijkheid!

Maikel

Maikel-Owen van Deest

Toen ik 16 was is het begonnen en naast onbekende producties heb ik ook rollen mogen spelen in de musicals The Phantom of the opera, les miserables, Into the woods, Jaques J, drie musketiers en vele anderen. Het is genieten tussen de lichten en decor stukken.
IMG_3924 2

Milou Zuurveld en Selmar Jurian

Een spetterend dansduo vormen Milou en Selmar. Sinds hun afstuderen zijn ze geregeld samen te zien in voorstellingen en dansen ze duetten van eigen hand op evenementen. Nu eens intiem en modern, dan weer theatraal en showy. Van alle markten thuis dus.

bertderuiter1

Bert de Ruiter

Je hoort hem wel, maar je ziet hem niet. Bert de Ruiter heeft een stem waarmee velen de ruitersport zullen associeren. Hij is degene die op vele concoursen uit de speakers galmt. Hij kan het publiek opzwepen als geen ander.

Foto-Bart

Bart Winsingh

Bart timmert aardig aan de weg als aanstormend talent in de theaterwereld. Hij was te zien in diverse theaterproducties, waaronder Openluchtspektakel Mammoet in Buinen.
Over ons 1

Josien Kragt

Gepassioneerde dramadocent, eigenzinnige theatermaker, improviserende presentator, creative actrice en moderne danseres. En dol op theater!

Bas_2017

Bas van der Heide

Bas heeft de afgelopen jaren veel geacteerd in Groningen en omgeving. In 2019 stond hij solo op Noorderzon en cabaretfestival Cameretten. Daarnaast schrijft hij columns, zingt hij regelmatig en maakt hij zelfs podcasts.

shows

Schermafbeelding 2020-01-26 om 14.24.18

Josh Clemens

Dat we ook in Nederland echte cowboys hebben, bewijst Josh Clemens uit het Brabantse Hoogeloon. Met zijn showteam verzorgt hij grandioze wild west shows. Van spectaculaire sliding stops tot duizelingwekkende 360 graden spins. Met evenementen in binnen- en buitenland en een eigen show in Euro Disney is Josh heel wat gewend.
Het Friesian Subtop Team

Het Friesian Subtop Team

Het Friesian Subtop Team o.l.v Esther Liano maakte op de afgelopen Friesian Proms ,de KFPS showavonden van de hengstenkeuring, furore door een prachtige carousselkür op muziek te rijden. Stuk voor stuk getalenteerde amazones en ruiters met al even getalenteerde Friese paarden van Z2 niveau tot en met de Grand Prix, laten u zien dat het Friese paard als dressuurpaard enorm in opmars is.

VerenigingHetGroningerPaard

Vereniging Het Groninger Paard

Het Groninger paard is niet zo bekend en dat moet veranderen! Vereniging Het Groninger Paard zet zich in voor behoud en promotie van dit zeldzame ras, omdat de eigenschappen die het paard vroeger al zo geliefd maakten (een braaf, werkwillig paard met uithoudingsvermogen) ook tegenwoordig garant staan voor een fijn en veelzijdig paard voor iedereen!

De komende tijd zullen we stukje bij beetje meer shows bekend maken!

Patijn’s paarden revue

NIEUWSBRIEF

TICKETS

Of bel 085 – 303 71 20

Copyright © 2020 | Patijn’s paarden revue | Ontwerp: ribocom.nl | Pricacy statement en Disclamer