Mogelijkheden

Het nationaal Concours Hippique Eext kent al jaren een gezellig en gevarieerd promodorp, waar niet alleen bedrijven uit de hippische sector zichzelf presenteren maar ook uit andere branches. Tijdens het concours kunt u uw bedrijf 4 dagen lang onder de aandacht brengen bij een zeer gevarieerd publiek. De stands zijn optimaal gesitueerd rond de hoofdpiste.

U kunt een keuze maken uit twee type plekken. Indien u zelf beschikt over een professionele verkoopwagen kunt u kiezen voor vrije strekkende meters. Indien u hier niet over beschikt kunt u kiezen voor het huren van een of meerdere pagode tenten voorzien van een houten vlonder vloer.

Voor vragen in inlichting kunt u telefonisch contact opnemen via 085-3037121

Tarieven

17 mei t/m 20 mei 2024

Pagodetent (incl. vlondervloer & Catering*)
4×4 meter UITVERKOCHT!
5×5 meter
4×4 meter (2x) UITVERKOCHT!
5×5 meter (2x)

*Per stand wordt voor 2 personen een diner en lunch aangeboden.

Stroomvoorziening
4 dagen 16 Ampere (GRATIS)

Verkooptrailer/wagen
Per strekkende meter (€25,-) UITVERKOCHT!

Op- en afbouw

Om het transportverkeer tijdens de op-en afbouw efficiënt en veilig te laten verlopen dient het opbouwverkeer, dus ook personenwagens, zich te melden bij de organisatie. Volg hiervoor de bebording rond het evenemententerrein. U heeft dan vervolgens de tijd om bij de uw staplek te laden en te lossen. Personenwagen en busjes (tot 3.500 kg): maximaal 60 minuten. Bakwagens (tot 3.500 kg): maximaal 90 minuten. Vrachtwagens (vanaf 3.500 kg): maximaal 120 minuten. Exposanten kunnen gedurende het concours hun voertuig parkeren op P4 ter hoogte van Vedder BV. Verkoop van etenswaren en dranken is niet toegestaan tenzij anders overeengekomen met organisatie. We gaan er vanuit dat u na afloop van het concour uw staplek schoon achterlaat en afval zelf afvoert.

Het plaatsen van eigen tenten, parasols en/of overkappingen is niet toegestaan. Luifels van een verkooptrailer/wagen worden gehonnoreerd indien deze gedragen worden worden (uitgehouden worden) door de trailer. Reclame borden, vlaggen e.d. zijn niet toegestaan tenzij dit in schriftelijk overleg met de organisatie is overeengekomen.

Opbouw: Donderdag 16 mei tussen 10:00 uur en 17:00 uur.
Afbouw: na afloop van de het concours (20 mei) vanaf 18:00 uur tot 21:00 uur.