Netwerkbijeenkomst

[efcb-section-heading text=”Netwerkbijeenkomst Communicatie” subtitle=”Vrijdagmiddag 7 juni 2019 van 16.00 – 18.30 uur” text_alignment=”” text_font_color=”” margin_top=”” margin_bottom=””][/efcb-section-heading][efcb-section-html text_alignment=”” line_spacing=”” text_font_color=”” margin_top=”” margin_bottom=”0px”][content]

Op vrijdag 7 juni 2019 organiseren wij een netwerkbijeenkomst met als thema communicatie. De netwerkbijeenkomst is voor alle relaties en sponsors van het Nationaal Concours Hippique Eext. Maar ook voor ondernemers uit de regio en andere geintereseerden. Bent u ook geïnteresseerd? U bent van harte welkom! 

Tijdens deze inspirerende en leerzame netwerkbijeenkomst krijgt u de gelegenheid om deel te nemen aan één van de twee workshops. Daarnaast is er gelegenheid om te netwerken en inspiratie op te doen!

Partner:

[/content][/efcb-section-html][efcb-section-columns-2 text_alignment=”” background_color=”” text_font_color=”” text_font_size=”” margin_top=”0px” margin_bottom=””][content1]

Programma

– 16:00 uur Ontvangst 
– 16:30 uur Welkomstwoord 
– 16:45 uur Keuze uit 2 workshops 
– 17:30 uur Afsluitende borrel

Aanmelden

Vul hiernaast het formulier in om u aan te melden voor deze bijeenkomst (aan deelname zijn geen kosten verbonden).

[/content1][content2]

Aanmelden

[Form id=”12″]

[/content2][/efcb-section-columns-2][efcb-section-heading text=”Workshops” subtitle=”” text_alignment=”” text_font_color=”” margin_top=”” margin_bottom=””][/efcb-section-heading][efcb-section-columns-2 text_alignment=”” background_color=”” text_font_color=”” text_font_size=”” margin_top=”” margin_bottom=””][content1]

Online communicatie – Ingrid van Goor

Zorgt je website niet voor leads en nieuwe klanten?
Waarschijnlijk kan de content – alles wat je online publiceert – een upgrade gebruiken. Maar wat is (goede) content eigenlijk? Waarom is het zo belangrijk? En hoe pak je het slim aan, zodat het jou zo min mogelijk tijd kost en het ook nog iets oplevert?
Tijdens deze workshop leer je hoe je:

  • snel en efficiënt waardevolle content maakt, die interessant is voor jouw doelgroep;
  • deze content verspreidt, zodat je het juiste publiek bereikt en steeds meer klanten je (online) weten te vinden;
  • een simpele ‘marketingmachine’ opzet, zodat je sneller in gesprek raakt met nieuwe klanten.

Deze workshop levert je veel op! Inzichten, kennis en inspiratie. Geen geneuzel, gewoon heel praktisch. Je kunt er meteen mee aan de slag!
Deze workshop wordt gegeven door Ingrid van Goor van BureauPro. Ingrid is contentmarketeer en door haar werk voor diverse opdrachtgevers, heeft ze allerlei inzichten gekregen in hoe je sneller in contact komt met nieuwe klanten. Ingrid geeft regelmatig trainingen namens Google, de Digitale Werkplaats en How & Knower.
Volgens Ingrid is contentmarketing vooral een kwestie van doen. Dus meld je aan voor deze workshop!

 

 

 

[/content1][content2]

Offline communicatie – René Lolkema

Goede communicatie is één van de belangrijkste aspecten om succesvol te kunnen zijn met je bedrijf, want we communiceren veel op een dag. Met je collega’s in je team of van de andere afdeling, maar ook met je (potentiele) klanten. Maar waarom klikt het met de ene persoon direct en loopt het gesprek met die ander altijd zo stroef.
Dat heeft te maken met jouw voorkeuren in gedrag en communicatie en het feit dat deze af kunnen wijken van de voorkeuren van andere personen.

Daarom is het belangrijk om je eigen voorkeuren inzichtelijk te maken en die van een ander te leren herkennen. Als geaccrediteerd DISC Consultant vertel ik jullie hier 7 juni graag meer over. Focus op “Communicatie Optimalisatie” om de samenwerking met je collega’s en klanten te verbeteren.

 

 

 

[/content2][/efcb-section-columns-2]